АКТУАЛЬНО

Першу річницю своєї діяльності святкувала спільнота «Покоління Любомира»

Середа, 25 липня 2018, 16:43
22 липня 2018 року першу річницю своєї діяльності святкувала спільнота «Покоління Любомира».

Свою річницю учасники спільноти вшанували спільною молитвою у Патріаршому cоборі, а також відпочинком на схилах Дніпра.

Як повідомляють учасники спільноти, перший рік їхньої діяльності видався надзвичайно активним: «Окрім щомісячних зустрічей, під час яких відбувається панахида за Блаженнішим Любомиром, роздуми над його словами та ділення думками, спільнота також влаштовувала заходи та прощу світлої пам'яті Блаженнішого Любомира», - розповідає Марія Мельникович, координатор спільноти.

«Не тільки молитовними зустрічами був наповнений цей рік. Велику увагу, час, сили та кошти спільнота спрямували на благодійність. Учасники допомагали дітям, влаштовували різноманітні заходи та відвідували сім'ї», - додала лідер спільноти.

Зазначимо, що особливою харизмою спільноти «Покоління Любомира» є посилена увага до інклюзивності. Тому цього року послідовники життя Блаженнішого Любомира привітали всіх людей зі світлим святом Христового Воскресіння жестовою мовою, а також долучилися до видання дитячої Біблії шрифтом Брайля. Окрім цього, вони стали учасниками Великодньої акції «#750художників», яка проходила на Софійській площі.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next