АКТУАЛЬНО

Перші випускники Школи християнського лідера Стрийської єпархії провели табір «У пошуках істини»

Середа, 27 червня 2018, 13:01
Літній християнський табір «У пошуках істини» проходив у містечку Бібрка. Особливістю було те, що під керівництвом о. Анатолія Камада його проводили перші випускники Школи християнського лідера, започаткованої в серпні минулого року у Стрийській єпархії.

Щодня діти молилися і розважали над Святим Письмом у групах, співали і танцювали банси та весело проводили час зі своїми аніматорами.

Оскільки цей рік проголошений Роком Божого слова і катехизації, то дітям представили біблійні притчі в мультфільмах. Також були тематичні великі ігри, пов’язані з притчами.

Як хлопці, так і дівчата взяли участь у футбольному турнірі. Свої творчі таланти діти продемонстрували в День творчості. Вони розписували різні фігурки, декорували шкатулки, робили ляльки-сніговички, а також виготовляли заготовки для форм, які заливали гіпсовим розчином, а відтак вироби розписували фарбами. Це були оригінальні вазони, підсвічники та підставки.

На закінчення діти влаштували батькам концерт, під час якого показали все, чого навчилися за тиждень. Опісля робили спільні фотографії та відбулося дуже емоційне прощання з аніматорами. Багато учасників табору виявили бажання навчатися у Школі християнського лідера.

Організатори висловлюють вдячність усім аніматорам, які старанно вчилися цілий рік, щоб цей та наступні заплановані табори для дітей стали незабутніми.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.stryi.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next