АКТУАЛЬНО

P&G і Карітас об'єдналися, щоб підтримати найбільш уразливих українців

Вівторок, 31 березня 2020, 16:09
Компанія P&G спільно з Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» запускають соціальну ініціативу «Піклування в кожен дім». У рамках цієї програми самотні літні люди, люди з інвалідністю і ті, хто потрапив у складну життєву ситуацію, зможуть дистанційно скористатися послугами благодійної пральні.

Із першого дня своєї діяльності компанія P&G Україна зробила благодійність невід'ємною частиною свого бізнесу. І сьогодні, під час пандемії COVID-19, коли цінність кожного слова підтримки, кожної простягнутої руки допомоги, кожної доброї справи зростає в десятки разів, компанія вирішила підтримати тих, хто, як ніхто інший, потребує нашої турботи і уваги - літніх людей.

У період карантину, коли саме ця категорія населення є найбільш вразливою, компанія P&G спільно з Карітасом запускає програму "Турбота в кожен дім". Літнім людям більше не потрібно думати про прання і сушіння - представники Карітасу забиратимуть брудні речі і повертатимуть їх чистими, мінімізуючи необхідність контакту підопічних із зовнішнім світом. «Наша спільна ініціатива дозволить забезпечити догляд, опіку та затишок тисячам людей у всій країні. Подарувавши їм чистоту, ми не лише виявимо турботу, а й покажемо приклад ефективної співпраці бізнесу і благодійників для того, щоб зробити наш світ добрішим, а значить - кращим», - підкреслив Владислав Шелоков, директор з комунікацій та мобілізації ресурсів Карітасу України.

P&G надасть Карітасу свої кращі засоби для прання, такі як "Ariel", "Tide" і "Lenor", а також засоби для чищення, а саме "Mr.Proper" і "Fairy", що допоможе зробити цю послугу не тільки корисною і своєчасною, а й максимально якісною. "Ми хочемо підтримати людей за допомогою простих, але важливих речей, необхідних всім. Затишок і чистота - це базові потреби для кожної домівки, особливо в сьогоднішні непрості часи. І ми спільно з Карітасом України готові допомогти тим, хто зараз так потребує підтримки", - сказав Дмитро Кисельов, генеральний директор Проктер енд Гембл України.

Пресслужба МБФ «Карітас України»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next