АКТУАЛЬНО

ПМВ і УКУ спільно сформують духовно-формаційні програми для священиків і семінаристів

Понеділок, 04 березня 2019, 14:14
Референт зовнішніх зв’язків Пасторально-міграційного відділу о. Віталій Храбатин зустрівся у Львові з деканом Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету о. д-ром Романом Завійським. Під час робочої зустрічі сторони обговорили співпрацю ПМВ із факультетом УКУ цього року.

Згідно з рішеннями Синоду Єпископів УГКЦ, ПМВ доручено у співпраці з УКУ підготувати програми в рамках постійної священичої формації для щорічних семінарів священиків, які працюють за кордоном, та для спецкурсу місійного служіння для вихованців семінарій УГКЦ.

Філософсько-богословський факультет УКУ має у своїй історії майже півстолітній безперервний досвід, який своїм корінням сягає невтомної праці патріарха Йосифа Сліпого.

Нагадаємо, цього року ПМВ проведе традиційний Спецкурс місійного служіння для семінаристів у червні на теренах Самбірсько-Дрогобицькій єпархії. Духовно-формаційні семінари для священиків пройдуть у травні в Іспанії та в липні в Боснії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next