АКТУАЛЬНО

Побачила світ книжка «Християни в час пандемії коронавірусу»

Четвер, 04 березня 2021, 10:12
У видавництві «Місіонер» вийшла книжка «Християни в час пандемії коронавірусу» авторства сучасних богословів, таких як кард. Вальтер Каспер. кард. Курт Кох та інших. Передмову до видання написав Папа Франциск.

Переклад на українську мову здійснив о. Вінкентій Пелих, ЧСВВ.

2020 рік став строгим викликом не лише для християн, але без сумніву, сколихнув ціле людство. Пандемія коронавірусу, не знаного досі для сучасної медицини, внесла у людське життя непевність і тривогу. Люди стали більше турбуватися за своє життя, адже медики в багатьох випадках і різних проявах цієї складної інфекції не в силі надати ефективну допомогу. У той самий час майже всі почали боятися один одного, щоб не підхопити цей страшний вірус.

У цій книзі сучасні богослови на чолі з Папою Франциском подають найактуальніші відповіді на запитання, які постають у кожного із нас у важкі часи епідемії, чи в інші складні періоди, коли наша віра наражена на непрості випробування.

Як правильно трактувати волю Божу? Як відрізнити її від волі людської? Як витривати в любові до Бога та ближнього? На всі ці та інші запитання ви знайдете відповіді у цій книзі.

Книжку «Християни в час пандемії коронавірусу» можна придбати на сайті видавництва “Місіонер”, в християнській крамниці на Ясній Горі в Гошеві та в інших крамницях при василіянських монастирях.

Книгарням, що зацікавлені пропонувати книжку у власних крамницях при парафіях, звертатися за контактами.

Вебсайт: https://missioner.com.ua
Електронна пошта: [email protected]
Телефон: +380 67 4585504,
+380 66 7281349

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://osbm-hoshiv.in.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next