АКТУАЛЬНО

«Подорожуй з Богом і по-Божому!» – заклик з нагоди дня водія на Жовківщині

Вівторок, 29 жовтня 2013, 10:18
У неділю, 27 жовтня, на дорозі сполученням Львів – Рава-Руська з нагоди дня автомобіліста проведено акцію під гаслом «Подорожуй з Богом і по-Божому», під час якої було роздано «Пам’ятки християнина-водія» з молитвами для водіїв і подорожніх і побажаннями щасливої подорожі.

Організатор заходу о. Ярослав Петруха, декан Жовківський, спочатку біля храму с. Сопошина зачитав молитви на благословення водіїв-парафіян та автомобілів і окропив їх свяченою водою. Відтак, з 14:00 до 15:00, спільно з працівниками Жовківського відділу дорожньо-патрульної служби учасникам дорожнього руху (близько 500 автомобілів) було складено привітання з нагоди дня автомобіліста та подаровано підготовлені листівки.

«Метою цієї акції було заохотити водіїв та подорожніх до молитви (перед початком та завершенням подорожі), закликати водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, бути відповідальними християнами-водіями, тобто подорожувати за кермом автомобіля з Богом і по-Божому», – наголосив о. Ярослав Петруха.

фото

Прес-служба Сокальські-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next