АКТУАЛЬНО

Сестри служебниці запрошують на молитву перед мандрівною іконою блаженної Йосафати Гордашевської з вмонтованими мощами

Середа, 16 листопада 2016, 14:31
З ініціативи Головної управи Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії, яке готується до відзначення у 2017 році 125-річчя від заснування, виготовлено ікону блаженної Йосафати Гордашевської, співзасновниці Згромадження, із вмонтованими мощами.

Цю ікону написав словацький іконописець, а з нагоди святкувань 1025-річчя Хрещення Русі-України її благословив Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

25 серпня 2013 року ікона блаженної Йосафати розпочала свою подорож з Аргентини. Потім були: Бразилія, США, Канада, Австралія, Польща, Словаччина, Сербія, Німеччина і зараз Україна.

Ця ікона подорожує спільнотами сестер і парафіями всього світу, де сестри служебниці провадять своє служіння для народу та цілої Вселенської Церкви.

Запрошуємо вірних на моління перед іконою блаженної Йосафати. Віримо, що блаженна Йосафата, яка за свого земного життя була перейнята духом служіння ближнім, у цей Рік дияконії буде для всіх вірних знаком надії на Божу присутність у житті українського народу.

Прес-служба сестер служебниць

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next