АКТУАЛЬНО

Подружні пари з різних куточків України побували на реколекціях у Зарваниці

Вівторок, 18 грудня 2018, 12:43
Майже двадцять подружніх пар взяли участь у чергових реколекціях для членів спільноти «Подружні зустрічі», які 14-16 грудня відбулися в Зарваниці. Цього разу до Марійського духовного центру з’їхалися подружні пари з різних міст України: Миколаєва, Львова, Хмельницького, Городка, Гусятина та Тернополя.

Духовним досвідом із ними ділилися голова Комісії в справах родини Тернопільсько-Зборівської архиєпархії  УГКЦ о. Мирон Сачик та його заступник о. Михайло Паньків. Під час реколекцій пари брали участь у богослужіннях, приступали до сповіді, молилися перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої та в інших святинях Марійського духовного центру.

«Кожна сім'я отримала чудовий, незабутній «подарунок» для свого подружжя, освіживши почуття та розпаливши багаття любові», - зазначають учасники реколекцій на сторінці спільноти «Подружні зустрічі».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next