АКТУАЛЬНО

Подячна Свята Літургія владики Василя (Медвіта)

Четвер, 28 листопада 2013, 14:18
26 листопада, у Свято-Покровському василіанському монастирі, що в смт Покотилівка неподалік Харкова, усі священики Харківського вікаріату Донецько-Харківського екзархату прибули на подячну Ахриєрейську Літургію, яку очолив владика Василь (Медвіт), - повідомили у цьому монастирі.

Свята Літургія розпочалася об 11-й годині за участю священиків, сестер монахинь і мирян. Після Святої Літургії о. Олександр Дядя, пропопресвітер, подякував єпископу «за Його батьківське служіння», а ігумен монастиря о. Йосиф Щур вручив владиці від усіх священиків букет квітів.

Відтак владика Василь висловив подяку всім та уділив архиєрейське благословення. «Від усіх священиків і мирян Харківського вікаріату висловлюємо сердечну подяку владиці Василю за його служіння та батьківську любов до нас. Запевняємо свої моління за вас, владико. Хай Матір Божа завжди береже вас», - сказав на завершення о. Щур.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next