АКТУАЛЬНО

Подячною Літургією відзначили ювілейний день хіротонії Єпарха Сокальсько-Жовківського

Четвер, 19 вересня 2013, 15:33
19 вересня, у день 20-ї річниці архиєрейської хіротонії владики Михайла (Колтуна), у храмі Святого Йосафата міста Жовкви на Львівщині звершено подячну Божественну Літургію.

Оскільки загальноєпархіальні святкування відбулися 12 липня, у день катедрального празника в Сокалі, то сьогоднішнє свято зібрало на спільну молитву лише найближчих співпрацівників єпископа.

Від імені духовенства єпархії подяку склав отець-протосинкел Володимир Коткевич. «Унікальність цього моменту розпочалася 20 років тому. А сьогодні ми є свідками 20-річного розвитку святості покликання до повноти священства – єпископства, і втілення її в земне життя. Владико, ми вас щиро вітаємо! Дякуємо вам за ту родину, яку ви творите біля себе!» – зазначив протосинкел єпархії.

На завершення владика Михайло подякував Богу та всім присутнім на богослужінні. Відтак закликав «бути вдячними Богу за дар, що ми можемо не тільки бажати носити у своєму серці Бога, а й знаходити місце один для одного у братній витривалій любові, яка вміє прощати і служити». «Бажаю собі і вам продовження нашого священичого служіння», - підсумував архиєрей.

фоторепортаж

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next