АКТУАЛЬНО

Покаянний похід у Косові Коломийської єпархії

Середа, 18 жовтня 2017, 12:41
15 жовтня в м. Косів відбувся Покаянний похід “Через Марію до Христа”, метою якого було перепрошення Бога за гріхи та примирення з Ним у Святій Тайні Сповіді . До театралізованої ходи учасники готувалися впродовж двох місяців, розпочинаючи кожен день із молитви.

Маршрут розпочався із церкви Святого Василія Великого. До покаянного походу приєдналися діти й школярі, молодь, гості із сусідніх сіл і вся парафіяльна громада на чолі з косівським деканом о. Романом Іванюликом та сотрудником о. Юрієм Корпанюком.

Проходячи вулицями Косова, люди зупинялися на стаціях, в яких описувалися гріхи аборту, ворожіння, відвідини екстрасенсів, гріхи нечистоти і найбільший серед них - зневага Бога у Святих Тайнах. Біля кожної стації відбувалося театралізоване дійство. Молодь формувала колону з 13 хоругвами, на яких були зображені чудотворні ікони Пресвятої Богородиці. У центрі колони йшли священики, несучи Плащаницю Богородиці. За ними - діти, учасники та жителі м. Косова.

Завершився похід на подвір’ї церкви Святого Василія Великого. Як стверджують очевидці, він надовго запам’ятається місцевим мешканцям. Організатори сподіваються, що проведена євангелізація засіяла зерно віри і донесла до людей основну істину походу: любити і вміти послужити своєму ближньому, прийняти Богородицю як свою Матір, адже тільки через Марію прийдемо до Христа, - кажуть ініціатори Покаянного походу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.diocese.ko.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next