АКТУАЛЬНО

Покликання до служіння у мережі: для Франківських семінаристів провели тренінг

Середа, 06 березня 2019, 17:18
2 березня 2019 року в Івано-Франківський духовній семінарії відбувся тренінг для учасників Інформаційного відділу «Покликані до апостоляту в мережі». Досвідом ділився прес-секретар Івано-Франківської архиєпархії о. Володимир Лукашевський.

Отець Володимир розпочав свою презентацію з опитування думки учасників стосовно основних завдань роботи прес-служби; в подальшому він розповів про мету, завдання та функції прес-служби.

Згодом доповідач представив інструменти та способи написання різноманітних видів повідомлень (прес-реліз, анонс, інтерв'ю). Особливо наголосив на роботі в соцмережах, оскільки сучасне покоління читачів найчастіше отримують інформацію із цих джерел.

Завершився тренінг аналізом діяльності Інформаційного відділу ІФДС. Учасники мали можливість почути оцінку зробленої своєї праці, а також поставити питання о. Володимиру.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next