АКТУАЛЬНО

Полтавська молодь збереться на нічну молитву за Україну

П'ятниця, 24 березня 2017, 13:42
У ніч з 25 на 26 березня у молодіжному центрі парафії Пресвятої Трійці УГКЦ (вул. Пушкіна, 43б) відбудуться нічні чування.

Нічні чування — уже традиційна подія, яку греко-католицька молодь проводить у Полтаві раз на рік. Минулого року захід проводили в День пам’яті на примирення — річницю капітуляції нацистської Німеччини (з 7 на 8 травня).

У рамках заходу полтавська молодь, як і торік, молитиметься за мир і спокій в Україні та світі. Організатор заходу — Бюро Української Греко-Католицької Церкви з питань екології у співпраці з полтавською молодіжною організацією «Українська молодь — Христові».

Долучитися до нічних чувань можуть не тільки греко-католицька молодь, а й усі охочі. Основна ідея — це «спільна молитва за Україну, за подолання воєнного лихоліття на Донбасі, за мир та спокій в нашій батьківщині».

У разі додаткових запитань: 068-011-91-00 (Тетяна), 063-022-80-07 (Богдана).

poltava.to

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next