АКТУАЛЬНО

Полтавські Лицарі Колумба отримали визнання та нагороду від Найвищої лицарської ради США

Понеділок, 22 листопада 2021, 11:54
20 листопада в Києві пройшла щорічна робоча зустріч представників рад Лицарів Колумба з різних куточків України. У заходах взяв участь представник від полтавської чоловічої братерської організації Стефан Кушнір, який виконує обов’язки головного скарбника при полтавській раді Лицарів Колумба.

Під час зустрічі полтавський осередок ордену Лицарів Колумба отримав відзнаку та похвалу від Найвищої лицарської ради США.

Великий лицар полтавської ради Лицарів Колумба Євген Хайлов радіє заокеанській нагороді за досягнення місцевих лицарів полтавського осередку:

— Ми пишаємося, що належимо до великої світової братньої спільноти чоловіків, за якими стоїть не одне добре діло, зокрема для українського народу. Стараємося з усіх сил долучатися до суспільно-важливих справ у Полтаві всіма можливими силами та ресурсами.

Головний скарбник полтавського осередку Лицарів Колумба Стефан Кушнір після недільної Святої Літургії поділився враження від зустрічі в Києві:

— Було дуже комфортно перебувати серед наших співбратів та однодумців. Вони щиро тішаться нашими спільними досягненнями в Полтаві.

Слід зазначити, що Полтавська рада Лицарів Колумба стала другою в Україні, яка отримала таку високу оцінку та нагороду від керівництва Найвищої ради США.

Капелан осередку Лицарів Колумба в Полтаві, отець Максим Кролевський, переконаний, що наші лицарі зможуть ще багато добра зреалізувати для важливих справ:

— Дуже захоплений та зворушений великим ентузіазмом та доброю мотивацією, безкорисливістю та небайдужістю наших чоловіків. Вони не лише прекрасні «творці» добра, а й чудові сім’янини, відданні своєму служінню в ім’я любові до ближнього.

Пресслужба Свято-Троїцького храму УГКЦ у Полтаві

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next