АКТУАЛЬНО

Понад 2000 подарунків сумівці з діаспори та України передали для дітей українських військових

Понеділок, 21 січня 2019, 10:42
П’ятий рік поспіль відбувається акція «Теплом зігріємо серця», під час якої діти та молодь української діаспори та України (члени Спілки української молоді (СУМ) збирають і передають різдвяні подарунки дітям українських бійців.

У неділю, 20 січня, о 13:30 в нижній церкві Софії-Премудрості Божої, храмі Климента Папи Римського Українського католицького університету, вул. Стрийська, 29, члени львівського осередку СУМ в Україні вручили подарунки дітям українських бійців.

“Цього року на Львівську обласну організацію Спілки української молоді в Україні передали 120 адресних подарунків, дітям військових віком від народження і до 14 років. Частина таких дітей є членами нашої організації чи батьки віддано обороняють від ворога нашу Батьківщину”, - зазначив Грицько Добош - голова Львівської обласної організації Спілки української молоді в Україні.

Діти з львівської області отримали подарунки від сумівського осередку Пассейк, США.

У Спілці української молоді переконані, ця акція має не лише практичне, а й потужне моральне значення, адже гуртує українців світу навколо життєво важливих для України питань.

Варто зазначити, що акцію «Теплом зігріємо серця» члени Спілки української молоді проводять уп’яте. У цілому за 5 років проведення акції члени СУМ зібрали понад 9 тис. 500 пакунків із дарунками, на загальну суму – понад 275 тисяч доларів.

Опіка Спілки української молоді над дітьми українських військових не обмежується лише проведенням цієї доброчинної акції. Крім неї, для дітей наших бійців сумівці організовують щорічні літні благодійні табори в Україні, а також за її межами.

Спілка української молоді – молодіжна виховна організація займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах у дусі свого гасла «Бог і Україна».

СУМ засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році її було відновлено в повоєнній Німеччині, відтоді організація поширює свою працю у 12 країнах світу в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії.

Повідомив Андрій Фендик


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next