АКТУАЛЬНО

Понад 350 юнаків взяли участь у щорічному З'їзді "Вівтарних дружин"

Понеділок, 30 травня 2016, 11:46
28 травня Івано-Франківська архиєпархія та духовна семінарія священномученика Йосафата вже вшосте провели Архиєпархіальний з`їзд "Вівтарних дружин". Щороку цей захід має інший характер. Цьогорічною тематикою стало Боже милосердя.

Понад 350 вівтарників мали змогу ознайомитися із життям семінарії та пережити цей день разом із семінаристами та настоятелями. Спільно зі священиками молилися Молебень до Пресвятої Богородиці, під час якого віце-ректор о. Олесь Будзяк виголосив проповідь, наголосивши на важливості Святої Літургії в житті вівтарника.

Після Молебню ректор семінарії митр. прот. Олег Каськів привітав учасників З’їзду. Далі юні гості були розділені на групи за віковими категоріями і відправилися в навчальний корпус архиєпархії, де брали активну участь у катехизації, яку провадили семінаристи. Після цього була мистецька програма. 

На завершення З'їзду вівтарних дружин о. Олесь Будзяк поблагословив кожного вівтарника мощами священномученика Йосафата, а на спогад про цю подію всі отримали книжку «Життя та діяльність Івано-Франківської духовної семінарії».

Повідомив Віталій Лесів,
студент IІІ курсу ІФДС

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next