АКТУАЛЬНО

Понад двісті п’ятдесят юнаків взяли участь у Х З’їзді вівтарних дружин Стрийської єпархії

Середа, 09 жовтня 2019, 11:36
5 жовтня 2019 року у Львівській духовній семінарії Святого Духа в смт Рудно відбувся десятий – ювілейний З’їзд вівтарних дружин Стрийської єпархії, який організувала Катехитична комісія.

Учасники з’їзду – понад 250 вівтарників, які прислуговують у храмах єпархії. Зустріч розпочалася із привітального слова голови Катехитичної комісії о. Андрія Бінаса та Божественної Літургії, яку він очолив спільно з отцями, котрі приїхали разом із хлопцями.

Після Божественної Літургії вівтарники слухали духовні науки, які провів для них о. Іван Рибко, сотрудник парафії Різдва Пресвятої Богородиці м. Новий Розділ. Отець Іван зосередив увагу присутніх на важливості зразкового виконання своїх обов’язків кожним вівтарником та їхній добрий приклад у щоденному житті. Також священник говорив про позитивний або негативний вплив, який може мати мережа Інтернет на світогляд кожної людини.

Наступний крок програми З’їзду – турнір із футболу, в якому взяли участь команди з різних куточків Стрийської єпархії. Змагання пройшли в захопливій і напруженій боротьбі. Перемогу в молодшій віковій категорії здобула команда вівтарників парафії сіл Дуліби, Ліщини і Ходорківці Новострілищанського деканату, а у старшій – команда вівтарників парафії Святого Миколая с. Стрілків Дашавського деканату. Учасники турніру отримали незабутні враження. Переможців змагань нагородили кубками.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next