АКТУАЛЬНО

Понад п’ятдесят таборів упродовж двадцяти років провела молодіжна християнська організація «Агапе» Коломийської єпархії

Вівторок, 09 липня 2019, 16:31
Для членів молодіжної християнської організації «Агапе» Коломийської єпархії літній християнський табір для дітей та молоді цього літа став ювілейним. Двадцять років поспіль агапівці допомагають молоді не лише цікаво провести літній час, а й ближче пізнати Бога.

За свою історію товариство провело понад п’ятдесят таборів, в яких було вишколено близько тисячі осіб. Участь у таборах брали як місцеві діти, так і з центральних та східних областей України. В основному на літньому дозвіллі порушувалися християнська, екологічна та національна теми. За цей час до роботи з молодими парафіянами було залучено біля двадцяти священників-духівників, а також психологів, екологів, працівників Горганського національного заповідника, спортсменів, працівників освіти та культури.

Цікавим є той факт, що діти таборовиків із 2000-х років також продовжують традицію таборування зі спільнотою «Агапе». Спільно зі своїми наставниками діти здобувають практичні навички з куховаріння, вчаться орієнтуватися у різних місцевостях, беруть участь в екскурсіях, грають ігри й співають християнські пісні. Утім, основну увагу в таборах приділяють молитві та катехизації, адже це є важливою умовою доброго виховання.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next