АКТУАЛЬНО

Понад шістдесят коломиян духовно опікуватимуться немовлятами, яким загрожує вбивство у лоні матері

Понеділок, 08 квітня 2019, 12:26
7 квітня перед Коломийським пологовим будинком відбулася молитва подяки за дар життя.

Голова Комісії охорони здоров’я Коломийської єпархії о. Юрій Савчук спільно з капеланом центральної районної лікарні о. Іваном Петруняком та сотрудником катедрального собору о. Романом Малярчуком знесли подяку за дар життя як найціннішу ласку, яку людство отримало від Бога. До молитви долучилися працівники пологового будинку та миряни.

Цього ж дня у катедральному соборі Преображення Христового міста Коломиї був проведений обряд усиновлення ненародженої дитини. Понад шістдесят вірян взяли на себе молитовне зобов’язання в наміренні одного немовляти, якому загрожує вбивство в лоні матері. Упродовж дев’яти місяців кожен молитиметься за дитину та її батьків, просячи в Бога щасливого народження. У такий спосіб особа, яка прийняла усиновлення, стає духовним опікуном цієї дитини.

«Наші молитви мають велику силу і завжди приносять плоди, хоча іноді ми не здатні їх відчути або побачити», – вважають учасники акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next