АКТУАЛЬНО

Понад сто дітей молилися Хресну дорогу в храмі святого Йосафата м. Коломиї

Четвер, 29 березня 2018, 13:14
28 березня понад сто дітей з Коломийської спеціалізованої школи № 1 молилися Хресну дорогу в храмі святого Йосафата. Учні третіх класів напам’ять читали слова глибоких переживань терпінь Ісуса Христа. Використовуючи дерев’яний хрест, свічки, квіти, мультимедійну дошку школярі провели чотирнадцять стацій відкупительної Жертви Спасителя. Допомогли дітям провести спільну молитву вчителі: Віра Мельник, Леся Волощук, Надія Розметанюк.

З особливим піднесенням слухали своїх дітей батьки, дідусі й бабусі, хресні батьки, а також їхні брати і сестри. Роздумуючи над терпіннями Спасителя, діти просили Бога про мир в Україні і справжнє християнське життя.

Долучилися до спільної молитви і священики – о. парох Володимир Касіян та сотрудники: о. Василь Перцович і о. Ярослав Врублевський. «Щасливий сьогодні день для батьків, рідних та близьких, бо ви побачили своїх прекрасних і мудрих дітей, бо вони наполегливо і терпеливо молилися. Цією спільною молитвою ви просили дарів від Отця Небесного. Призиваю Боже благословення, щоб ви були мудрими і мали щасливу долю», – сказав о. Володимир і подякував вчителям за добру підготовку дітей.

На завершення всі присутні проспівали церковний гімн «Боже, великий, єдиний» і  зробили спільну світлину. Вчителі звернулися до священиків з проханням про молитву за дітей, батьків та педагогічний колектив школи.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next