АКТУАЛЬНО

Понад тисячу триста ювілярів подружнього життя було відзначено грамотами у Стрийській єпархії

Понеділок, 10 червня 2019, 12:59
За підсумками святкувань Парафіяльного свята сім’ї, яке відбулося першої неділі червня, у Стрийській єпархії відзначили близько тисячі триста подружніх пар, які в 2019 році святкують ювілей свого подружнього життя, – повідомляє адміністрація Єпархіального інституту душпастирства подружжя та сім’ї святих Йоакима і Анни.

До списку ювілярів увійшли як молоді подружжя, які прожили п’ять років, так і старші – до п’ятдесяти і більше років спільного сімейного життя.

Ідеться про подружжя із трьохсот п’ятдесяти парафій Стрийської єпархії, які розташовані на території п’яти районів Львівської області: Стрийського, Миколаївського, Жидачівського, Городоцького та Перемишлянського.

Окрім церемонії нагородження, подружжя-ювіляри взяли участь у Божественній Літургії за родини та пройшли чин відновлення шлюбних обітниць.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next