АКТУАЛЬНО

«Посади дерево миру» – вбережи довкілля від наслідків війни та руйнування!

Середа, 04 листопада 2020, 12:24
Вже традиційно 6 листопада, у Всесвітній день збереження довкілля від наслідків війни та збройних конфліктів, стартує чергова хвиля безстрокової екологічної акції «Посади дерево миру», повідомляє Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Метою акції є привернення уваги до катастрофічних соціально-екологічних наслідків війни на Сході країни, єднання в молитві за мир та збереження створіння, плекання екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти життя, рідну країну і даровану Богом природу.

Запрошуємо долучатися до екологічної акції, яка є безстроковою, і висадити своє «дерево миру», плодове чи декоративне, а також молитися за мир і збереження нашого спільного природного дому.

Довідково:

Нагадаємо, що екологічна акція «Посади дерево миру» стартувала в Україні за ініціативи Бюро з питань екології Української Греко-Католицької Церкви у 2016 році й була підтримана Мінприроди.

Упродовж минулих років до акції також приєдналися національні природні парки та заповідники, місцеві органи влади та представники різних церков та релігій. Навіть за найбільш скромними підрахунками в рамках акції висаджено сотні тисяч декоративних та плодових дерев у тисячах населених пунктів по всій країні.

На регіональному рівні ініціативу координують єпархіальні та екзархальні референти Бюро УГКЦ з питань екології.

www.ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next