АКТУАЛЬНО

Посаджене деревце чи кущ – це наша християнська відповідь на війну

Вівторок, 08 травня 2018, 22:37
5 травня наймолодші парафіяни храму Вознесіння Господнього м. Дубно долучилися до Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру». Алея з кущів ялівцю була висаджена дітьми разом із батьками біля стацій Хресної дороги на прицерковній території.

Передувала заходу молитва і духовне слово референта Бюро з питань екології у Луцькому екзархаті о. Володимира Лещишина.

“Посаджене деревце чи кущ – це наша християнська відповідь на війну і на те зло, яке її породжує. Перемагати зло добром вчить нас Ісус. А посадити дерево – це добре діло. Це вчинок, яким виявляємо нашу турботу про красу нашого довкілля, чистоту повітря і здоров’я людей,” – зазначив у своєму слові о. Володимир.

Після молитви у храмі учасники активно взялись до висаджування кущів ялівцю. Кожна дитина мала змогу самостійно посадити кущ, чим зробила свій, хоч і маленький, внесок для оздоровлення української природи.

Настоятель храму о. Роман Бобесюк разом із парафіянами висловлює щиру подяку Бюро УГКЦ з питань екології за фінансову підтримку, завдяки якій було закуплено саджанці.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next