АКТУАЛЬНО

Посол Австралії відвідав БФ “Карітас” у Дрогобичі

Середа, 03 лютого 2016, 18:12
2 лютого вперше з робочим візитом Дрогобич відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Австралії в Україні Даглас Роберт Траппетт.

Пан Траппет урочисто вручив  сертифікат  БФ “Карітас” про співпрацю в реалізації проекту “Покращення засобів для існування та почуття власної гідності внутрішньо переміщених жінок”.

Цей проект  спрямований  допомогти 50 жінкам - переселенкам із Донбасу та Криму оволодіти новими професіями, такими як: манікюр, масаж, мейк-ап, водіння, комп’ютерні технології.  Учасниці проекту матимуть змогу відвідувати безкоштовні курси в цих галузях і тренінги, які в подальшому допоможуть у пошуку відповідного місця праці.

Директор “Карітасу” о.Ігор Козанкевич познайомив посла з жінками-переселенками, провів екскурсію благодійним фондом, завітавши в центри “Разом сильніші” та  “Дивовижні долоні”.

Прес-служба БФ “Карітас”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next