АКТУАЛЬНО

Посол США назвав українця, який за три роки в Києві вразив його найбільше

Субота, 25 червня 2016, 12:04
Посол США Джеффрі Пайєтт заявив, що за три роки роботи в Києві його найбільше вразив Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав.

«Він мудра людина і один з тих, хто здатний сформулювати бачення майбутнього України, напрям реформ і того, як необхідно змінювати систему держави», – сказав Пайєтт в інтерв'ю НВ.

Також Пайєтт відзначив міжфракційну парламентську групу «Єврооптимісти», волонтерів громадських організацій «Станція Харків» і «Львівська освітня фундація».

Читайте також: Глава УГКЦ і посол США обговорили сучасну ситуацію в Україні

«Передусім в Україні мене вразили молоді люди, які покинули власний бізнес або добру роботу і присвятили себе побудові нової країни», – зазначив посол.

Чинний голова американської дипломатичної місії в Києві Джеффрі Пайєтт був призначений послом у серпні 2013 року. Він покидає Україну і незабаром почне роботу на посаді посла США у Греції.

Новим послом США в Україні стане Марі Йованович, яка у 2000-х роках вже обймала посаду тимчасового повіреного США в Україні.

 

nv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next