АКТУАЛЬНО

Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза відвідала УКУ

Середа, 07 жовтня 2020, 13:22
Вдруге в рамках робочого візиту посол Канади в Україні Лариса Ґаладза відвідала Український католицький університет, де провела лекцію й поспілкувалася зі студентами економістами, політологами та правознавцями.

Гостю у стінах університету привітав ректор о. д-р Богдан Прах, який зауважив, що її батько о. Роман, родом із Тернопілля, є великим приятелем навчального закладу, котрий за кожної нагоди приїжджав сюди й навчав студентів.

«Ми з великою несподіванкою отримали вістку про те, що пані Лариса, наш друг, була призначена послом Канади в Україні. І зараз ми просимо про те, щоб ви виголосили лекцію для наших студентів. Нам дуже потрібні ці контакти та мудре слово…» – сказав о. д-р Богдан Прах.

Підтверджуючи слова ректора, Лариса Ґаладза додала, що її батьки приїжджають сюди вже близько тридцяти років, з часу, коли в цьому місці діяла ще Львівська богословська академія.

«Для мене УКУ – це частина нашої родини. Я також дуже рада тут  з вами бути», – наголосила посол з Канади.

Опісля було проведено лекцію, що стосувалася співпраці Канади з Україною, яка поєднувала всі інтереси аудиторії. Співдоповідачкою гості була Нікола Кім, яка займає посаду секретаря з політичних питань Посольства Канади в Україні.

«Нікола – це моя людина, яка є також моєю правою рукою в цій поїздці. Вона дуже пильно стежить за питаннями миру та безпеки в Україні. Тому, якщо у вас є запитання, то опісля вона зможе відповісти на них. Це і є причиною прийти сюди, щоб дати вам час на спілкування», – представила колегу Лариса Ґаладза.

Варто зауважити, що лекція проводилася англійською мовою, після чого студенти та викладачі університету мали змогу поставити питання, що здебільшого стосувалися політики, військових дій та економічної підтримки України.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next