АКТУАЛЬНО

«Пожертвуй 12 гривень – нагодуй безпритульного», – закликає «Фундація духовного відродження»

Середа, 20 травня 2020, 18:53
Напередодні Великодня Благодійна організація «Фундація духовного відродження», що діє при Львівській архиєпархії УГКЦ, у рамках цьогорічного онлайн-фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом» започаткувала благодійну акцію. За час дії акції було зібрано понад п’ятдесят п’ять тисяч гривень від більше як восьмисот доброчинців.

Однак навіть після офіційного закриття організатори продовжували отримувати пожертви і телефонні дзвінки про бажання й надалі підтримувати Спільноту «Емаус – Оселя». Тому акцію вирішили продовжити до офіційного закриття карантину.

«Для безхатченків ми просимо пожертвувати дванадцять гривень. Дванадцять гривень – це середня ціна однієї хлібини, невелика сума, яку зможуть пожертвувати навіть люди, які через карантин не мають змоги працювати. Також ми закликаємо кожного, хто візьме участь в акції, долучити дванадцять своїх друзів до ініціативи через Фейсбук», – розповів директор благодійної організації «Фундація духовного відродження» диякон Ігор Колбасюк.

Алгоритм благодійної акції:
пожертвувати 12 гривень + тегнути 12 друзів на Фейсбуці = підтримати безпритульних людей.

Реквізити: 5168757376092955 – картка Приватбанку, БО «Фундація Духовного Відродження» (керівник – Колбасюк І.В.), призначення: Формула благодійності-Оселя.

 

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next