АКТУАЛЬНО

«P&P Quintet» кличе львів’ян на теплу зустріч у «Дім милосердя святого Миколая»

Четвер, 11 лютого 2021, 11:50
14 лютого 2021 року в «Домі милосердя святого Миколая», що у Львові на вулиці Короленка, 7, відбудеться «Тепла зустріч». У програмі: Божественна Літургія, а опісля виступи «P&P Quintet» та дитячого хору «Ангелики».

«P&P Quintet» – це акапельний колектив львівського гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла, який утворився у 2015 році з ініціативи владики Степана Суса. У складі квінтету – випускники Львівської національної  музичної академії імені Миколи Лисенка. У творчому доробку колективу –  два компакт-диски. Один –  із колядками, другий – з духовною музикою. «P&P Quintet» супроводжує Божественні Літургії в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, організовує вечори духовної музики у церкві й поза її межами.

«Ангелики» - це дитячий хор храму, у якому беруть участь діти віком від п’яти до дванадцяти років. Вони – неодноразові учасники різдвяних дійств та мистецьких доброчинних акцій на підтримку українських воїнів.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next