АКТУАЛЬНО

Працівники Івано-Франківського архиєпархіального управління відвідали УКУ

П'ятниця, 27 грудня 2019, 12:39
24 грудня, працівники Івано-Франківського архиєпархіального управління УГКЦ здійснили поїздку до Українського католицького університету.

Головною метою відвідин став взаємний обмін досвідом, а також обговорення щодо поглиблення подальшої співпраці. Разом із віцеекономом о. Віталієм Максимівим та віцеректором Івано-Франківської академії Івана Золотоустого о. Андрієм Чорненком в поїздці взяли участь керівники відділів адміністрування, будівельного та маркетингового відділів Курії.

Відвідини УКУ відбувалися у цікавому та збалансованому форматі екскурсій та зустрічей, завдяки яким гості мали нагоду ознайомитися з успішними напрацюваннями університету.

Згодом львівські колеги провели екскурсію університетським містечком – Центром імені митрополита Андрея Шептицького, багатофункціональним академічним корпусом, колегіумом та церквою Святої Софії.

Опісля працівники Курії мали плідні зустрічі з ректором о. д-р Богданом Прахом, проректором із розвитку та комунікацій п. Наталією Климовською та проректором із адміністративних та фінансових питань УКУ п. Любомиром Тарновським. Детальну інформацію щодо господарського устрою структур УКУ представив координатор капітальних проєктів п. Андрій Боровець.

Поряд із ознайомленням із структурою та діяльністю УКУ іншим ключовим пунктом було поглиблення співпраці в адміністративній та академічних сферах.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next