АКТУАЛЬНО

Працівники “львівського крила” Патріаршої курії разом з рідними відзначили храмовий празник

Понеділок, 08 квітня 2019, 12:07
У неділю, 7 квітня 2019 року, у Львові працівники “львівського крила” Патріаршої курії УГКЦ відзначили разом зі своїми рідними храмовий празник у Патріаршому домі. Спочатку присутні помолилися Утреню, Божественну Літургію, а відтак мали спільну трапезу.

“Коли родини збираються разом і бачать, де працює, наприклад, їхня дружина чи їхній чоловік, то рідні знайомляться між собою. На мою думку, це створює потрібний формат, який “підживлює” працівників. Крім того, з’являється додаткова підтримка від рідних. Ось чому виникла така ідея, — поділився о. Володимир Містерман, заступник адміністратора Патріаршої курії. — Саме свято Благовіщення — це початок нашого спасіння. Тому я дуже радий, що саме з такої нагоди ми можемо збиратися разом як родини, щоб дякувати Всевишньому за дар життя кожного з нас”.

Отець Петро Іськів, директор Патріаршого дому, також висловив слова вдячності всім за їхню працю та присутність: “Надзвичайно приємно бачити наших працівників зі своїми рідними”. Окрім цього, о. Петро згадав і про гостей свята з Українського католицького університету: диякона Романа Завійського — доктора богослов’я та декана філософсько-богословського факультету УКУ; Андрія Курочку, який працює у відділі розвитку УКУ, а також Галину Курочку, керівника Центру сучасних іноземних мов УКУ (старший викладач англійської мови). Директор Патріаршого дому  подякував УКУ (через його представників) за “спільний вектор розвитку та співпрацю”.

Варто зазначити, що працівники Курії висловили слова підтримки та привітання Блаженнішому Святославу з нагоди десятиліття його єпископської хіротонії, а також о. Андрію Максимовичу, адміністратору Патріаршої курії, та о. Володимиру Містерману, заступнику адміністратора, з приводу їх днів народжень.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next