АКТУАЛЬНО

Працівники обласних спілок споживчих товариств своє професійне свято відзначили в Зарваниці

Понеділок, 09 липня 2018, 11:27
7 липня з нагоди Міжнародного дня кооперативів у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася проща працівників обласних спілок споживчих товариств та працівників кредитної спілки «Вигода». Участь у паломництві взяли кілька тисяч прочан із Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернігівської, Харківської, Луганської областей та м. Київ, а також представник із м. Торонто.

У соборі відбулася Архиєрейська Літургія, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь (Семенюк) у співслужінні з адміністратором собору Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитром Квичем та парохом церкви Святих Сергія і Вакха в Римі о. Іваном Куликом. Молилися за мир і цілісність України.

Після Богослужіння владика Василь щиро привітав голову Тернопільської кооперації п. Михайла Лазара, голову Волинської кооперації п. Марту Кандибу, голову Снятинської кооперації п. Ірину Озарків, голову кредитної спілки «Вигода» п. Петра Маковського й усіх працівників, які прибули на прощу до чудотворного місця, та звернувся з проханням щодня молитися за мир в Україні всією родиною.

Опісля в каплиці над джерелом відбулося освячення води. Паломники молилися на Хресній дорозі, відвідали всі храми Марійського духовного центу та поклонилися іконі Зарваницької Матері Божої.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next