АКТУАЛЬНО

Працівники Патріаршої курії та курії Львівської архиєпархії УГКЦ подякували Богові за прожитий рік

Вівторок, 31 грудня 2013, 14:32
31 грудня працівники Патріаршої курії та курії Львівської архиєпархії УГКЦ разом зібралися в соборі Святого Юра, що у Львові, на Літургії, щоб разом подякувати Богові за прожитий 2013 рік. Архиєрейську Божественну Літургію очолив владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпахії УГКЦ.

Під час проповіді єпископ зауважив, що важливо «отак наприкінці року збиратися, щоб піднести Богові благодарення за прожитий рік». «Ми постійно кудись поспішаємо і нам завжди бракує часу, бо не встигаємо щось зробити. Так пролітає все наше життя. Проте потрібно зупинитися і підсумувати те, що ми маємо, адже життя кожного із нас - одна велика свята тайна», - підкреслив він. Насамкінець владика Венедикт заохотив усіх на мить зупинитися у цій передноворічній суєті і побачити в дрібницях нашого життя присутність Бога.

Після спільної молитви всі поспілкувалися за святковою трапезою із Митрополитом Львівським УГКЦ владикою Ігорем (Возьняком) у Митрополичих палатах Свято-Юрського комплексу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next