АКТУАЛЬНО

Працівники Стрийського єпархіального управління взяли участь у традиційному подячному молебні

Четвер, 26 грудня 2019, 12:15
24 грудня 2019 року за щорічною традицією в каплиці єпархіального управління Стрийської єпархії було відслужено подячний молебень до Христа-Чоловіколюбця, який очолив Стрийський єпископ Тарас Сеньків у співслужінні з єпископом-помічником Богданом Манишиним.

На спільній молитві були працівники відділів та комісій єпархіального управління. Усі разом дякували Богові за прожитий рік та за всі благодаті, отримані від Бога у 2019 році, а відтак просили в Господа щедрих благодатей для себе, своїх родин, єпархіальної спільноти, нашої Церкви та Батьківщини на наступний 2020 рік.

По завершенні богослужіння владика Тарас подякував усім присутнім за їхню працю і служіння цього року, привітав усіх працівників єпархіального управління Стрийської єпархії та їхні родини з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим, побажавши усім Божого благословення, здоров’я, миру, радості та духовного зростання.

Під час святкового обіду за традицією єпископи розділили з усіма різдвяну просфору та побажали веселих свят.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next