АКТУАЛЬНО

Працетерапія для дітей із кризових сімей

П'ятниця, 29 травня 2015, 12:12
Підопічні проекту «Соціальна та психологічна допомога дітям і молоді з проблемами та труднощами в навчанні і соціалізації» облагороджували анімаційну ферму Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії. Робили це в рамках екоакції "Квітуча місцина очима дітей".

Проект «Соціальна та психологічна допомога дітям і молоді з проблемами та труднощами у навчанні і соціалізації» реалізують у Карітасі Коломиї з 2013-го року. З того часу пройшло багато цікавих акцій та зустрічей, а от така незвичайна працетерапія відбулася вперше. «Ми хотіли показати діям, що за допомогою праці можна багато чого досягнути. Також , сподіваємося, що після цієї акції вони більше цінуватимуть працю інших», – зазначає керівник проекту Наталія Григорчук.

На фермі діти облагороджували територію – прибирали та садили квіти.

«Мені дуже сподобалась наша екоакція. У всіх був гарний настрій, світило сонце, було зовсім не важко. Особливо сподобалося садити квіти. Дуже люблю це заняття і часто вдома допомагаю мамі», – ділиться 13-річний Богдан Павлюк.

Роботою дітей задоволений і директор анімаційної ферми Василь Безгачнюк:

«Хлопці і дівчата дуже багато зробили для ферми. Сподіваюсь, що їм було цікаво і вони гарно провели час на свіжому повітрі. Маю надію на швидку зустріч».

"Квітуча місцина очима дітей" – це перша екоакція, але точно не остання, – переконана представниця Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії Наталія Григорчук. Вже зовсім скоро юні садівники зможуть побачити перші  плоди своєї праці, а саме цвітіння квітів у клумбах.

Повідомила Мар'яна Мацьків

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next