АКТУАЛЬНО

Працівники єпархіальних структур УГКЦ навчалися в Івано-Франківську

Середа, 17 жовтня 2018, 11:02
Завдяки підтримці БФ «Реновабіс» та Інституту лідерства та управління Українського католицького університету в Івано-Франківську пройшов практичний тренінг «Управління проектами». У ньому взяли участь працівники економічних відділів структур УГКЦ. Навчання тривало впродовж трьох днів – від 15 до 17 жовтня.

Семінар організовано з метою покращити працю в команді та правильно і належно працювати з проектами.

Загалом участь у тренінгу взяли двадцять п’ятеро працівників із восьми єпархій та церковних структур України. Івано-Франківську архиєпархію представляли працівники фінансового відділу.

У червні в Івано-Франківську вже відбувалася І частина цього семінару. Тоді сертифікат та необхідні управлінські знання отримали дев’ятнадцятеро осіб з п’яти єпархій та двох архиєпархій України.

 «Вважаю такі зустрічі корисними та необхідними. Ми всі живемо в дуже динамічному світі, а тому такі семінари покликані допомогти усім нам швидше та якісніше в ньому орієнтуватися, а також якісно покращити нашу працю у довірених нам структурах», – сказав референт фінансового відділу Івано-Франківської архиєпархії Маркіян Букатчук.

Семінар, що завершується сьогодні, в майбутньому продовжиться черговими робочими блоками.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next