АКТУАЛЬНО

Працівники Патріаршої курії в Києві привітали Блаженнішого Святослава із п’ятою річницею інтронізації

Понеділок, 28 березня 2016, 14:19
28 березня владика Богдан, Адміністратор Патріаршої курії УГКЦ, і працівники Патріаршої курії в Києві привітали Главу і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава із п’ятою річницею його інтронізації.

З цієї нагоди Предстоятелю Церкви подарували копію ікони Матері Божої  «Милосердя двері», таку ж, як і Папі Римському Франциску владики Постійного Синоду Єпископів УГКЦ. Вітаючи, владика Богдан подякував Главі УГКЦ, за те, що він прийняв під свій провід велику спільноту греко-католиків в Україні і на поселеннях. На переконання єпископа, знаменним є те, що інтронізація нового Предстоятеля УГКЦ відбулася саме в Хрестопоклонну неділю: «Це ознаменувало випробування й терпіння, які переживають Церква й народ тепер. А з іншого боку -  саме з Хреста Господнього течуть потоки Божої благодаті на Церкву і на народ».

Від імені всіх працівників Патріаршої курії владика Богдан, вітаючи, додав: «Ми дякуємо вам, Блаженніший Святославе, за те, що ви є жертовним працівником Божого милосердя, жертовного служіння рідній Церкві та слугуєте прикладом для всіх нас. Тож молитовно просимо в Богородиці небесного заступництва і материнської опіки для вас».

Пригадуємо, що інтронізація Блаженнішого Святослава відбулася 27 березня 2011 року у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового, що у Києві.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next