АКТУАЛЬНО

Працівники Івано-Франківської архиєпархії переймають досвід Німеччини щодо управління будівельними проектами

Середа, 20 лютого 2019, 12:12
Побачити працю німецьких колег, перейняти цінний досвід і привезти в Україну нові ініціативи – усе це має на меті стажування трьох працівників Івано-Франківської архиєпархії в м. Кельн (Німеччина).

Протягом двох тижнів працівники будівельного відділу Івано-Франківського архиєпархіального управління УГКЦ о. Роман Кузьмінський та о. Іван Горнецький, а також о. Маркіян Букатчук проходять стажування в будівельних структурах Генерального вікаріату архидієцезії Кельна в Німеччині. Упродовж цього часу працівники вдосконалюватимуть свої знання про розвиток та управління будівельними проектами.

Метою цього стажування є перейняти досвід щодо процесу керівництва будівельними роботами, планування та розвитку проектних пропозицій та концепцій. Окремо важливим фактором для удосконалення власної роботи є закордонний досвід у сфері організації праці та структурного менеджменту.

Попри теоретичну частину, така практика передбачає також наочне ознайомлення зі зреалізованими будівельними проектами архидієцезії Кельна – католицькими школами, іншими навчальними закладами та об’єктами нерухомості. Серед чисельних заходів цього стажування варто також виокремити зустріч із генеральним вікарієм архидієцезії Кельна монсеньйором Маркусом Хофманном, якому представники Івано-Франківської архиєпархії подякували за гостинність та допомогу в розвитку Української Греко-Католицької Церкви.

«Побачити все на власні очі, а також брати участь у робочому процесі – це те, що дозволяє швидко вчитися та переймати конструктивний досвід. Безсумнівно, можу запевнити, що ці знання стануть поштовхом для подальшої плідної праці для розвитку Івано-Франківської архиєпархії», – зазначив о. Іван Горнецький.

Додамо, що це стажування вже є третім із досі проведених. Минулого року набиратися нового досвіду до Німеччини їздили працівники сфери нерухомості та мас-медіа. Наступне стажування передбачає практику для працівників Лікувально-діагностичного центру святого Луки. Такі поїздки є можливими завдяки активній підтримці Митрополита Володимира Війтишина та сприянню економа архиєпархії прот. Михайла Клапківа.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next