АКТУАЛЬНО

Празник Богоявлення ГНІХ у Львівській архиєпархії УГКЦ

Четвер, 20 січня 2011, 13:34
19 січня, у день празника Богоявлення ГНІХ, Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський, очолив святкову Божественну Літургію в архикатедральному соборі Святого Юра, яка завершилася Великим водосвяттям.

19 січня, у день празника Богоявлення ГНІХ, Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський, очолив святкову Божественну Літургію в архикатедральному соборі Святого Юра, яка завершилася Великим водосвяттям.

Крім того, Владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської архиєпархїі УГКЦ, взяв участь у загальноміському Йорданському водосвятті, що відбулося у центрі Львова біля міської шопки на пл. Ринок. Участь у заході також взяли священики інших конфесій: Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви Київського патріархату, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви.

«Дай Боже, щоб ці свята, які ми сьогодні святкуємо і ще святкуватимемо, були не  лише хвилею і моментом, а й усвідомленням великої Божої опіки, яка є над кожним із нас зокрема, а також над українським народом», – зазначив у своїй проповіді Владика Венедикт.

«Нехай ми відчуємо у наших життєвих обставинах, які не завжди прості, а деколи трудні, трагічні і драматичні, що Бог є повсякчас із нами. Бог каже: коли мати і батько тебе покинуть, я тебе ніколи не покину. Хай ця певність у часи цих свят у нас зростає», – побажав Архиєрей.

Прес-служба Львівської архиєпархії

фоторепортаж

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next