АКТУАЛЬНО

Представник благодійної організації CNEWA CANADA ознайомився з життям та потребами Київської архиєпархії УГКЦ

Четвер, 26 листопада 2015, 10:27
25 листопада 2015 року в курії Київської архиєпархії УГКЦ відбулася робоча зустріч єпархіального економа з Каролем Етью, директором благодійної організації CNEWA CANADA (Католицька асоціація допомоги Близькому Сходу). Повідомляє прес-служба Київської архиєпархії УГКЦ.

Під час зустрічі було представлено актуальний стан, потреби Київської архиєпархії. В розмові о. Іван Сохан, економ Київської архиєпархії УГКЦ, подякував за багаторічну співпрацю та за підтримку локальної Церкви. В свою чергу п. Кароль висловив бажання дізнатися більше про життя Київської архиєпархії, сприяти її розвитку.

Зазначимо, благодійна організація CNEWA CANADA - Католицька асоціація допомоги Близькому Сходу заснована Папою Пієм ХІ в 1926 році. CNEWA працює для, через, і зі Східними Католицькими Церквами. Діяльність організації спрямована на допомогу Церкві, захист людської гідності та сприяє досягненню єдності християн.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next