АКТУАЛЬНО

Представник Екобюро в Сокальсько-Жовківській єпархії УГКЦ взяв участь у міжнародній науково-практичній конференції

П'ятниця, 12 червня 2015, 12:11
Нещодавно у Бродах проходила міжнародна науково-практична конференція «Природа Волині і Поділля: дослідження та охорона», організована національним природним парком «Північне Поділля», в якій взяв участь о. Тарас Дзьоба, референт Бюро УГКЦ з питань екології у Сокальсько-Жовківській єпархії.

Головною метою конференції було обговорення проблем дослідження та охорони природних комплексів на межі Волині й Поділля.

Під час роботи розглянуто питання вивчення, збереження і відновлення природного та ландшафтного різноманіття Волино-Поділля, організації рекреаційно-туристичної галузі на територіях природно заповідного фонду, а також мовилося про еколого-освітню діяльність та її роль у збереженні природного біотичного різноманіття і сталого розвитку регіону. Крім того, було висвітлено проблему рекреації і туризму на територіях природо-заповідного фонду та питання історико-культурної унікальності територій Волино-Поділля.

У слові до учасників конференції о. Тарас від імені церковної екологічної інституції привітав учасників і коротко розповів про її діяльність та основні завдання.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next