АКТУАЛЬНО

Представник УГКЦ увійшов до складу Громадської ради при Держприкордонслужбі

Середа, 01 березня 2017, 16:32
28 лютого в Адміністрації Держприкордонслужби пройшли організаційні заходи, пов’язані із завершенням каденції Громадської ради та обрання і установчі збори нового складу цього органу. Участь у заході взяв Олександр Мельник, референт Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України.

На звітно-виборчих зборах були керівники Держприкордонслужби та керівники структурних підрозділів  Адміністрації відомства.

Після закінчення першої, звітної частини заходу розпочалися збори з формування нового складу Громадської ради. Було прийнято представників 35 громадських організацій та спілок, які займаються протидією корупції, волонтерством, патріотичним вихованням молоді, роботою з ветеранами та іншою діяльністю.

Зокрема, у зв’язку із майбутнім введенням військового капеланства до Державної прикордонної служби до складу Громадської ради було запрошено представника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України Олександра Мельника.

Варто зазначити, що новий склад Громадської ради надалі буде зосереджувати основну увагу на питаннях пов’язаних із соціальним захистом особового складу відомства та всебічного його забезпечення, буде здійснювати громадський контроль за проведенням антикорупційних заходів, а також  роботі з удосконалення професійної майстерності та укріплення правопорядку і дисципліни.

Наприкінці засідання голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко подякував членам Громадської ради за плідну та активну роботу і зазначив, що Громадську раду та Адміністрацію Держприкордонслужби об’єднує передусім бажання захистити державу та зробити систему охорони кордону сучасною і максимально ефективною.

«Сподіваюся, що ми об’єднаємо наші зусилля заради досягнення цієї шляхетної мети», – зазначив керівник прикордонного відомства.

За матеріалами: dpsu.gov.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next