АКТУАЛЬНО

Представник УГКЦ візьме участь в дослідженні екологічної місії Церкви

Середа, 17 липня 2013, 12:18
18 вересня у Люксембурзі відбудеться консультація Ради Єпископських Конференцій Європи (ССЕЕ) на тему: «Внесок Церкви для збереження створіння», в якій візьме участь представник від Української Греко-Католицької Церкви, проф. д-р Володимир Шеремета, керівник Бюро з питань екології.

Захід має за мету дослідити питання богословських, антропологічних та етичних фундаментів екологічної місії Церкви, а також шляхів та інструментів її здійснення в контексті сучасного душпастирювання. Учасники зустрічі також обміняються наявним досвідом служіння Церкви для спасіння людини і збереження створеного Богом світу в різних країнах Європи.

Консультації, які є інспіровані вченням Папи Франциска про християнську відповідальність за створіння, будуть проходити під керівництвом високопреосв. Андре Леонарда, архієпископа Брюсселю, голови підкомісії «Збереження створіння» Комісії «Caritas in veritate» ССЕЕ.

 

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next