АКТУАЛЬНО

Представники івано-франківської спільноти «Мир вам» поєднали спільну молитву і відпочинок

Середа, 10 липня 2019, 16:07
6 липня спільнота Віднови у Святому Дусі УГКЦ «Мир вам» поєднала молитовну зустріч і відпочинок в святому місці - селі Погоні. Зазвичай молитовні зустрічі спільноти відбуваються в церкві Зіслання Святого Духа, що знаходиться по вул. Коновальця, 105, що у м. Івано-Франківську. Щосереди парафіяни роздумують над словом Божим і славлять Господа християнськими піснями прослави.

Цього разу спільнота організувала такий духовний час перебування з Богом на природі. Близько вісімдесяти християн спершу були учасниками Літургії, яку правили о. Михайло Віхоть, о. Василь Сливоцький та о. Олексій Саранчук. Далі всі присутні мали спільну трапезу та насолоджувалися спілкуванням один з одним. Ми мали можливість ближче познайомитися, адже на пікніку були учасники, які перебувають у спільноті з часу її створення, і ті, хто тільки приєднався. Під звуки гітари та спів о. Олексія, відомого, як отець з гітарою, парафіяни усі разом славили Бога під відкритим небом.

Було дуже весело, дружньо та благословенно. Організатори потурбуватися не тільки про дозвілля дорослих, але й діток. Разом вони гралися, співали, танцювали та викликали у всіх радісні посмішки.

«Перебуваючи зі спільнотою «Мир вам», відчула себе частинкою великої і дружньої родини, яка використовує кожну можливість провести благословенний час разом. Ми жваво ділилися думками, веденням Бога в нашому житті та наповнювалися благодаттю Святого Духа. Такий духовний відпочинок відновлює сили, енергію та наповнює серце почуттям вдячності та любові. Спільнота надихає ділитися Божим миром та любов'ю з нашими рідними, друзями та колегами по роботі. Також складаємо вдячність настоятелю Погінського монастиря о. Никодиму Гуралюку за гостинність  і сприяння у цьому духовному відпочинку спільноти», - поділилася враженнями учасниця спільноти «Мир вам» Вікторія Гавалешко.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next