АКТУАЛЬНО

Представники Чернечої родини Воплоченого Слова з усіх кутків України зустрілися в Зарваниці

Понеділок, 07 жовтня 2019, 13:15
Чисельна проща Чернечої родини Воплоченого Слова відбулася в суботу, 5 жовтня 2019 року, у Марійському духовному центрі «Зарваниця», з нагоди подвійного ювілею Згромадження – 35-ліття заснування та 25-ліття служіння в Україні.

Разом із новим протоігуменом,  о. Антонієм Вацебою, священниками та монахинями до відпустового місця прибуло чимало паломників із Закарпаття, Івано-Франківська, Вінниці, Скадовська, Бурштина, Стрия, Тернополя та інших місць.

У малій базиліці Зарваницької Матері Божої відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський Теодор Мартинюк. Після спільної молитви владика подякував усім членам Чернечої родини Воплоченого Слова за важливе служіння, яке вони здійснюють для Церкви й народу, привітав учасників паломництва, а також усіх прочан, які разом зі своїми парохами взяли участь у богослужінні.  Отець Антоній від імені всіх присутніх подякував владиці Теодору за спільну молитву в такий особливий день.

Опісля всі процесійно відправилися до каплиці над чудотворним джерелом, де відбулося освячення води та спільна трапеза. На завершення паломники молилися Хресну дорогу, вервицю, відвідали унікальний комплекс споруд «Український Єрусалим».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zarvanytsya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next