АКТУАЛЬНО

Представники Чину Найсвятішого Ізбавителя взяли участь у тіроцініумі - редемптористській школі місійного апостоляту

Середа, 28 лютого 2018, 14:34
15-22 лютого 2018 р. у реколекційному домі в Яремче проходила місійна школа, в якій учасники, отці редемптористи та сестри редемптористки, поглиблювали теоретичні знання та практичні вміння з організації та проведення народних парафіяльних місій.

Заняття в школі місійності провів запрошений гість з Польщі о. Анджей Маковскі, ЧНІ, що виконує служіння директора пасторального тіроцініуму у Варшавській провінції редемптористів із центром у Любліні. Учасники місійного вишколу інтенсивно поглиблювали знання з історії та богослов’я народних парафіяльних місій, вивчали типологію місійного проповідництва, роздумували над пропозиціями схем місійних проповідей, а також дискутували над способами проведення віднови народних місій на парафії.

Як зізналася одна з учасниць школи, с. Антонія, за благословенний час тривання місійного вишколу їй вдалося глибоко серцем торкнутися багатого досвіду згромадження у проведенні місій та євангелізації, а також освоїти чимало практичних умінь. «Я переконана, що багато здобутого знання у майбутньому використаю для поширення таїнства Відкуплення серед людей, які цього потребують та до яких мене пошле Господь і згромадження», – сказала черниця.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next