АКТУАЛЬНО

Представники Карітасу Івано-Франківської митрополії зустрілися з партнерами Німеччини

Вівторок, 01 жовтня 2019, 11:05
29 вересня у м. Рогатин відбулася зустріч представників БФ «Карітас» з Німеччини, Івано-Франківської архиєпархії та Коломийської єпархії УГКЦ, які разом співпрацюють уже 20 років.

За християнською традицією зустріч розпочалася з молитви. Архиєрейську Божественну Літургію очолив архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин. З ним співслужив єпарх Коломийський Василь Івасюк та численне духовенство.

Під час проповіді митрополит звернув увагу на любов до ближнього та діла милосердя, адже «віра без діл мертва». «Наша віра має бути живою, вона базується не тільки на словах, а, найголовніше, на вчинках. Наша віра має бути сильною, а за потреби – навіть героїчною. Ми маємо визнавати свою віру в радощах і в терпіннях, і в часи переслідувань, бо «хто витримає до кінця, той спасеться»» – сказав владика Володимир.

Після Літургії владики висловили слова подяки друзям із Німеччини за їхню підтримку та відкритість на співпрацю.

Продовжилася зустріч святковим заходом, де присутнім більш детально розповіли про діяльність БФ «Карітас» у різних куточках митрополії. На початку урочистостей із вітальним словом звернулися владики, наголосивши на важливості спільної праці та взаємній допомозі. Гості з Німеччини зі свого боку запевнили у відкритості та підтримці. Завершилася зустріч мистецькою програмою, яку підготували студенти Рогатинського аграрного коледжу.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next