АКТУАЛЬНО

Представники Київської Архиєпархії взяли участь у зустрічі формаційних курсів для студентських капеланів

П'ятниця, 04 грудня 2020, 12:24
З 30 листопада по 1 грудня 2020 року, у Львові відбулась п’ята зустріч формаційного курсу PROVIDE для студентських капеланів та їх помічників.

У формаційному курсі взяв участь о. Ярослав Павлюк, Голова Центру Академічного Душпастирства Київської Архиєпархії, та київські студенти.

На п’ятому модулі учасники курсу PROVIDE говорили про Фандрейзинг. Першого дня Руслан Краплич, експерт з фандрейзингу й розвитку неприбуткових організацій, голова Ради директорів у Фундації імені князів-благодійників Острозьких, розповів про те, що  таке фандрейзинг, що про нас хочуть знати наші потенційні фінансові партнери та як залучити ресурси у громаді. Опісля відбулась зустріч із Наталею Климовською, проректором із розвитку та комунікацій УКУ, яка поділилась досвідом фандрейзингової кампанії УКУ.

Другого дня учасники модулю освоїли тридцять інструментів фандрейзингу та на практичних прикладах дізнались, як організувати фандрейзингову кампанію для певної події.

Підсумовуючи проведений п’ятий модуль о. Ярослав зазначив: «Впродовж двох днів пан Руслан допоміг нам зрозуміти, як ми можемо знаходити ресурси для реалізації соціальних проектів».

Прес-служба Київської Архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next