АКТУАЛЬНО

Представники Київської архиєпархії беруть участь у «Студіях живої парафії»

Вівторок, 06 лютого 2018, 13:25
5-8 лютого у Брюховичах, що неподалік Львова, представники Київської архиєпархії у рамках «Студій живої парафії» набираються досвіду для підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі в житті громад на місцевому рівні.

Це навчання буде втілюватися в життя Київської архиєпархії в рамках Стратегії розвитку соціального служіння. Реалізовується це завдяки старанням та праці протоієрея Романа Сиротича, синкела соціального служіння. Участь у навчанні беруть відповідальні за розвиток соціального служіння в протопресвітерствах Київської архиєпархії, а зокрема о. Василь Чудійович, о. Андрій Боднарук,і п. Ярослава Яртимець із Київського протопресвітерства, о. Олег Лучка із Білоцерківського протопресвітерства і п. Оксана Лабунська з Житомирського протопресвітерства. На курсах також присутні представники з різних регіонів України. Усі вони вивчають проблемами та потенціали громад. Навчаються правильно адмініструвати,  працювати з волонтерами та визначати цільові групи. У рамках цього навчання присутні мають змогу отримати досвід на реальних прикладах релігійних громад, які успішно розвивають соціальне служіння.

Працюють із присутніми фахові викладачі, які мають великий досвід в сфері реалізації соціальних проектів у локальних громадах.

Цю програму реалізує Львівська освітня фундація в рамках програми Карітасу України.
У такий спосіб у протопресвітерствах Київської архиєпархії розвивають Стратегію соціального служіння УГКЦ.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next