АКТУАЛЬНО

Представники Київської архиєпархії взяли участь у другій зустрічі формаційних курсів для студентських капеланів

Середа, 15 квітня 2020, 12:57
9-10 квітня 2020 року відбулася друга зустріч формаційного курсу "PROVIDE" для студентських капеланів та їх помічників. У формаційному курсі взяв участь отець Ярослав Павлюк, голова Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії, та київські студенти.

Формаційний курс зібрав студентських капеланів і помічників архиєпархій та єпархій: Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Самбірсько-Дрогобицької, Сокальсько-Жовківскої, Коломийської та Стрийської - і Одеського екзархату. Завдання курсу - почути молодих людей, бути з ними і вести до Бога. Формаційний курс організований Центром академічного душпастирства при Патріаршій молодіжній комісії УГКЦ.

Другий модуль через карантин відбувся онлайн. Його провела Наталя Бордун, директор Інституту лідерства УКУ, на тему «Управління організаціями в умовах невизначеності». Першого дня учасники модуля працювали над місією, візією та стратегічними цілями академічного душпастирства залежно від викликів на місцях служіння. Наступного дня учасники освоювали модель Кайневіна, щоб навчитися оцінювати ступінь складності викликів та  методів реакції на них.

Підсумовуючи проведений перший модуль, отець Ярослав зазначив:«Отримані уміння допомогли нам  зрозуміти, як використати цей час, щоб стати більш доступними для студентів та викладачів в у мовах карантину».

Самі студенти так розповідають про зустріч: «Цей модуль приніс нові уявлення про невизначеність, зокрема про ту, в якій опинилися зараз. Я почерпнула багато корисного, і впевнена, що зможу в майбутньому застосувати набуте, щоб намагатися розвивати молодіжне середовище в церкві».

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next