АКТУАЛЬНО

Представники Київської архиєпархії взяли участь у формаційних курсах для студентських капеланів

Понеділок, 02 березня 2020, 11:02
З 24 по 26 лютого 2020 року у Львові відбувся формаційний курс PROVIDE для студентських капеланів та їх помічників. У формаційному курсі взяв участь отець Ярослав Павлюк, голова Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії, та київські студенти.

Формаційний курс зібрав студентських капеланів і помічників з восьми архиєпархій та єпархій: Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Одеський екзархат, Самбірсько-Дрогобицької, Сокальсько-Жовківської, Коломийської та Стрийської. Завданням курсу є почути молодь, бути разом і вести до Бога. Формаційний курс організований Центром академічного душпастирства при Патріаршій молодіжній комісії УГКЦ.

На першому модулі учасники разом з Оленою Кулигіною, викладачкою Львівської бізнес-школи в УКУ, розглянули теми маркетингу та комунікації, сучасні інструменти євангелізації, дизайн-мислення, брендинг та інші важливі теми маркетингу, які потрібні, щоб вести, почути та бути з молоддю. Першого дня учасники освоювали інструменти, які мають допомогти почути потреби студентів. Наступного дня отримані уміння студентські капелани практикували, проводячи опитування студентів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Третього дня на основі результатів опитування учасники курсу розробляли методики, що допоможуть у євангелізації студентів.

Підсумовуючи проведений перший модуль, отець Ярослав зазначив: «Під час курсу ми освоїли методики аналізу, які використовуються у маркетингу, що було досить несподівано. Але дали вони можливість краще зрозуміти, які мають потреби студенти».

Самі студенти так розповідають про зустріч: «Дуже сподобався підхід пані Олени до теорії поколінь і тенденції щодо різних вікових категорій, які ми обговорили. Робота в командах була дуже продуктивною, бо усі учасники були мегакруті та зацікавлені у співпраці зі студентством», - Софія.

Повідомив о. Ярослав Павлюк


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next